Posted on: augustus 5, 2022 Posted by: ajwadadel Comments: 0

Uw gezondheid heeft onvermijdelijk gevolgen voor die van uw kind. Het kiezen van de juiste maaltijden om te consumeren is cruciaal in deze belangrijke periode van je leven. Een van de gezondste dingen die je kunt consumeren, zijn dadels. Deze vrucht, die rijk is aan foliumzuur, mineralen en nuttige koolhydraten, zal je algehele gezondheid tijdens de zwangerschap en de gezondheid van je ongeboren kind ondersteunen. Bekijk welke voordelen deze vrucht kan bieden aan een zwangere vrouw.

 

Tijdens de bevalling mogen dadels niet tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd. Dadels zijn in veel culturen een favoriete maaltijd, vooral voor zwangere moeders. Zwangere dames kunnen enorm profiteren van de voordelen die ze hebben. Ze zijn een goede bron van vezels, mineralen, vitamines en antioxidanten, waaronder vitamine E. Dadels, die een laag suikergehalte hebben in vergelijking met ander fruit, kunnen daarom helpen bij het beheersen van zwangerschapsdiabetes door de bloedsuikerspiegel te verlagen. Bovendien is gebleken dat het eten van dadels de vitaliteit verhoogt en baby’s helpt om een gezonder geboortegewicht te krijgen.

 

De voordelen van het eten van dadels kunnen variëren, afhankelijk van de variëteit en frequentie van dadels die u consumeert. Pas op dat u niet te veel dadels consumeert als u zwanger bent. Om zwangerschapsdiabetes te voorkomen is één keer per week bewegen voldoende.

Dadels zijn een geweldige bron van voedingsvezels. Ze zorgen voor een langdurig vol gevoel en helpen bij het beheersen van hunkeren. Bovendien bevatten ze calcium en ijzer, die beide cruciaal zijn voor het voorkomen van bloedarmoede. Het hoge kaliumgehalte van deze vrucht helpt bij het beheersen van de bloeddruk en het handhaven van een gezond zoutgehalte in het lichaam.

 

Magnesium, fosfor en koper zijn ook overvloedig aanwezig in dadels. Magnesium zorgt ervoor dat het calciumgehalte van het lichaam in evenwicht is. Koper helpt bij het onderhoud van rode bloedcellen, terwijl fosfor helpt bij het creëren van sterke botten.

 

Slechts 2 gram vet en een paar calorieën zijn te vinden in een portie dadels.

Dadels kunnen de geboorte gemakkelijker maken.

Aan het einde van haar zwangerschap heeft elke moeder één doel voor ogen: de bevalling vergemakkelijken en haar kind in haar armen kunnen sluiten. Er zijn verschillende technieken die u kunt gebruiken om u voor te bereiden op de bevalling.

 

De studie is de eerste die data bespreekt en hun vermogen om op natuurlijke wijze weeën op te wekken in de late zwangerschap. Het werd gepubliceerd in het Journal of Obstetrics and Gynecology Canada. Twee sets vrouwen werden vier weken voor hun uitgerekende datum gescheiden. Een team at zes dadels per dag. De andere groep onthield zich van alle dadelconsumptie.

 

Dadels helpen bij het verzachten en verwijden van de baarmoederhals, wat cruciaal is voor het versnellen van de bevalling. Als u op natuurlijke wijze arbeid wilt opwekken, denk dan aan het eten van dadels vanaf de 36e week van de zwangerschap.

Leave a Comment