Wil jij Ajwa dadels kopen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Ze zijn beroemd om hun donkerrode tint en bolvorm, die dateert uit Medina. Dit soort dadel wordt door pelgrims als het lekkerste beschouwd om tijdens hun reis te eten, omdat het een uitgesproken smaak en aroma heeft. Vanwege de hoge kwaliteit wordt het tegen een premie verkocht. Als gevolg van hun hoge suikergehalte en vitaminegehalte zijn Ajwa alaiya dadels de beste dadels die momenteel op de markt zijn.

Ajwa dadels worden gemaakt van de palmboom, een van de oudste planten op aarde. Ze kunnen tot 30 cm per jaar groeien en een maximale hoogte van 30 meter bereiken. De Medina-sector van de Heilige Stad van Saoedi-Arabië is de thuisbasis van de teelt van Ajwa-dadels. Er kan elk jaar ongeveer 68 kg Ajwa-dadels worden geoogst van een enkele palmboom. 

Er zijn verschillende ziekten die met deze datum kunnen worden behandeld. Omdat het kan helpen bij het voorkomen van ziekte en bij de groei van het lichaam, schrijven voedingsdeskundigen het voor. Deze wordt als een fortuinlijke beschouwd omdat hij wordt gevonden in palmboomplantages in de buurt van de Haram Al Madani-moskee. Het is ook wetenschappelijk bevestigd dat Ajwa Madina-dadels gunstig zijn voor de gezondheid. Zelfs de heilige hadiths van de Profeet (vzmh) noemen het als een middel om gezondheidsvoordelen te tonen.

Zoek jij naar Ajwa dadels? Dan lees verder! Wij zijn experts op gebied van ajwa dadels, dadels, dadels kopen, dadels bestellen, gedroogde dadels, verse dadels, verse dadels kopen.