Problemen bij het bestellen? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail op info@ajwadadel.nl of telefonisch en Whatsapp op +31 638221962. Wij helpen u graag verder.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen. Neem contact met ons op als het antwoord op uw vraag er niet tussen staat.

Antwoorden op de meest voorkomende vragen

U betaalt een tarief van €4.95 in Nederland.

Dadels zijn zeer voedzame voedingsmiddelen (vitamines, mineralen en vezels). Door de natuurlijke suikers is dit ook nog eens een heerlijk voedzaam tussendoortje.

Dadels zijn seizoensgebonden hoewel ze altijd toegankelijk zijn, dus je moet eerst beslissen hoe lang je ze wilt bewaren voordat je ze kunt bewaren. De beste methode om dadels te bewaren is invriezen (-18c) als je ze langer dan zes maanden wilt bewaren. Zet ze in de koelkast als je van plan bent ze na zes maanden op te eten. We raden aan om een luchtdichte verpakking te gebruiken als je, net als wij, de dadels consumeert zodra je ze hebt gekregen. Zonder koeling of bevriezing kunnen dadels tot 45 dagen perfect vers worden bewaard bij kamertemperatuur.

Door hoge eisen te stellen aan zowel kwaliteit als service, onderscheiden wij zich van de concurrentie. Dit heeft geleidt tot duizenden tevreden klanten in binnen- en buitenland en de vijfsterrenbeoordeling op onze website.

Zeven Ajwa-dadels omdat onze Profeet, moge Allah hem zegenen en vrede schenken, zei: ((Degene die 's ochtends zeven Ajwa-dadels neemt, zal op die dag niet worden getroffen door magie of vergif.